Create your own web pages in minutes...
За изпитващите...
На  17 Юни 2017 (събота) в салона на 40 СОУ  ще се проведе изпит за ученически степени.
От 2008 г. година с решение на общото събрание на Българската федерация по Таекуондо WTF, клубовете могат сами да изпитват трениращите. От 2014  година клуб Мишън вдигна нивото на сложност на изпита. Това, разбира се, не трябва да притеснява трениращите, защото положеното от тях целогодишно старание също ще се взема под внимание.
Благовестина Манджева - 1 дан Таекуондо WTF
Благовестина Манджева започва да тренира таекуондо през 2007 г. Развива се изключително бързо и още през 2009 г. започва своята кариера като треньор. Тогава тя поема воденето на групата за начинаещи в 40 СОУ. Това е пилотен проект на клуба, чрез който деца от 4 до 10 годишна възраст тренират обособено и придобиват начални познания по дисциплината. Когато навършат 10 години, (а може и по-рано в зависимост от развитието си) тези деца се присъединяват към групата за напреднали. Освен детската група, през 2011 г. стартира и групата в 95 СОУ, която Благовестина поема и към днешна дата е неин треньор.
Благовестина Манджева отговаря за основна техника и Пумсе в клуб Мишън. Също така, трябва да се отбележи, че тя е един от тримата най-бързо развиващи се млади съдии в Българската федерация по Таекуондо WTF. Тя е национален рефер към федерацията, като вече е дебютирала и на международни състезания.

Атанас Петров - 1 дан Таекуондо WTF
Атанас Петров е основател и старши инструктор на клуба.Занимава се с Таекуондо от 1991 г (първоначално ITF) в клуб Амида-Хи. Част е от този клуб до 1997 г. През септември същата година, заедно с Радостин Григоров стартират клуб Ахил. Най-успешна година е 2000 г., когато клуб Ахил е комплексен шампион по таекуондо за цяла България. Атанас Петров е участвал на няколко национални турнира. Носител е на 1 дан от 2001 г. През 2002 г. се оттегля от таекуондо, но желанието му да работи с младите хора на България, да ги подкрепя и развива, го кара да се върне в таекуондо и така през 2005 г. той основава самостоятелно клуб Мишън. Тогава стартира групата в 26 СОУ. Година по-късно открива още една група и започва да води тренировки и в 40 СОУ. Усилията и старанието му дават забележителни резултати и през 2009 г. той вече е обучил  четирима млади треньори, които поемат новите групи на клуба -  групата за начинаещи в 40 СОУ и групата в 95 СОУ. През 2010, 2011 и 2012 клуб Мишън присъства неизменно на призовата стълбичака в отборната надпревара при кадетите.  В таекуондо всеки, независимо от възрастта си,  може да открие своето място - като състезател, като треньор, като съдия или просто да тренира за удоволствие. Клуб Мишън ще продължава да подкрепя младото поколение и да излъчва успешни кадри.

ОЧАКВАЙТЕ!


Какво ново?
Любомир Янчев - 1 дан Таекуондо WTF

Любо е на 19 години и вече е пожънал огромни успехи не само в таекуондо. Той бе треньор на групите в 40 СОУ през 2011, 2012 и 2013 година. В момента няма възможност да води група поради високата си бизнес ангажираност. С таекуондо започва да се занимава от ранна детска възраст - едва на 7 години, като първо постъпва в клуб Ахил. Присъединява се към клуб Мишън през 2009 г. когато е на 14 години. 1 Дан защитава през юли 2012 година. Освен таекуондо друго негово хоби е и информатиката. Страстта му към програмирането го води към все по-големи успехи. Негова разработка е "Модерният иконом - Мелиса", който с готовност изпълнява гласови команди и управлява електроуредите в домакинството. В началото на 2014 година обаче той се фокусира само върху интелигентното отдалечено управление на климатици. Любо създава устройство, което управлява всеки климатик през Интернет, както и алгоритми, които позволяват оптимално изстудяване/отопление. Любо работи усилено върху изкарването на този продукт на пазара с името Melissa Climate:  http://seemelissa.com
Любомир Янчев е също един от тримата най-бързо развиващи се съдии в Българската федерация по Таекуондо WTF.

Йордан Георгиев - 1 дан Таекуондо WTF
е инструктор на групата за напреднали в  40 СОУ.  Той поема тази група от лятото на 2013 година, когато едва е навършил седемнадесет. Въпреки че преди това няма треньорска практика, от самото начало той започва да работи като самостоятелен инструктор. Групата за напреднали е разнородна - в нея заедно тренират малки и големи. Но въпреки това предизвикателство Йордан успява да изгради сплотен отбор от спаринг-състезатели.  Усилията му са насочени към развитието на децата не само като спортисти, но и като личности в живота.  Той показва отлични треньорски умения, педагогически качества и усет. Йордан за първи път влиза в залата по таекуондо през 2008 година, когато е 12 годишен. От този момент нататък  е изцяло отдаден на таекуондо и клуб "Мишън".  През целия този период той показва постоянство като трениращ и се изявява като успешен състезател. Понастоящем  се развива и като съдия. I Дан защитава на 15.12.2013 г. Сам признава, че за него таекуондо се е превърнало в начин на живот. 
ВНИМАНИЕ!!!
21.10.2017г.
Купа София


11.11.2017г
Корейски посланник


09.12.2017
Херея ОУПЪН

16.12.2017
Коледен турнир

10.02.2018г
Изпит за гуп
Венцислав Антов - 1 ДАМ Таекуондо WTF
е инструктор на групата в 95.СОУ от септември 2015 година, започвайки да води самостоятелно тренировки едва на 17-годишна възраст. Преди да има собствена група, той стартира като помощник на Благовестина за няколко месеца, където се сдобива с необходимите знания и умения. Групата в 95.СОУ е разнородна - в нея тренират начинаещи и напреднали, като по-голямата част е сформирана от възрастовите групи деца и кадети. След като Венци поема воденето й, той започва да я развива повече в областта на спаринга. Основната му цел е да изгради от децата състезатели, но и същевременно да ги подкрепи да бъдат самостоятелни личности, които успяват да се борят с трудностите от живота. Той показва отлични треньорски умения, педагогически качества и усет. Първата му тренировка по Таекуондо е през 2006 година, на 9-годишна възраст. От този момент е изцяло отдаден на спорта, в лицето на клуб "Мишън". През целия този период той показва постоянство като трениращ и се изявява като успешен състезател. Понастоящем освен като треньор той се развива и като съдия. I ДАН защитава на 15.12.2013г. Той споделя, че клуб "Мишън" заедно със старши инструктора - Атанас Петров, са променили живота му в положителна насока и причината да остане и да се развива в тази област са били именно клубът и неговият треньор.